lauantai 1. lokakuuta 2011

Remulle TOKOsta AVO3

Reemus tokoili tänään ekaa kertaa avoimessa luokassa Tampereen Koiraurheilijoiden järjestämässä kokeessa, jossa tuomarina oli Mauri Pehkonen. Tavoitteet täyttyi sikäli, että tulos tuli ja jätkä pysyi paikallamakuussa paikallaan - vaikka siitä nolla tulikin.

Paikalla makaaminen 0 - meni x:nnellä käskyllä kera käsimerkin maahan.. Siihen asti nojasi mun jalkaan hyvin tiukasti. Pysyi kuitenkin hienosti, eikä edes ollut vinkunut. Mitenkään älyttömän levollisen näköinen hän ei kyllä ollut, kun tulin piilosta..

Seuraaminen taluttimetta 7 - hyvät, onnistuneet riehutukset ennen kehään menoa, ja kehässä koira "lässähti" saman tien. Eli ehkä vielä tavallista huonompaa seuraamista.

Maahanmeno seuraamisen yht. 9 - muuten hyvä, mutta vaatii (taas) toisen käskyn sivulle nousemiseen

Luoksetulo 5 - täydellinen ja nopea alokasluokan luoksetulo ;)

Seisominen seur. yht. 8 - unohtui istumaan lähdössä ja vaatii toisen seuraamiskäskyn

Noutaminen 7 - pisteet taisi vähentyä kapulalla leikkimisestä ja vinosta perusasennosta. Tässä kohtaa kuitenkin oli havaittavissa selvää piristymistä :)

Kauko-ohjaus 8 - joku kohta vaati uuden käskyn, ehkä myös eka maahanmeno jätettäessä, mutta nyt en ole kyllä varma. Tämä kuitenkin noudon lisäksi toinen hyvistä.

Estehyppy 7 - eilen niin ihana liike oli tänään tervanjuontia. Teki periaatteessa oikein, mutta haluttomasti ja kolautti takaisin tullessa ja vielä perusasento oli pahasti vino.

Kokonaisvaikutus 8 - sähäkkyyttä kaipasi tuomari, ja niin kyllä minäkin.

Pisteitä siis 123 ja niillä tulos AVO3.

Koko viikon Remu on tokoillut varsin innokkaasti, mutta kokeessa homma ei vaan toimi. Periaatteessa jätkä osaa (paitsi nyt luoksetulon pysäytystä ei kovin hyvin), mutta sitten pisteet lähtee lisäkäskyistä ja sen pienen viimeistelyn puuttumisesta eli mm. vinoista perusasennoista, jotka kyllä Remulla on aika epätyypillisiä. Tulos nyt kuitenkin tuli, että kai sitä pitää tyytyväinen olla. Ja jos nyt jossitella haluaa, niin olishan se ollu aika hyvä kakkostulos, jos paikallamakuu olisi onnistunut ihan alusta asti :)

1 kommentti: