lauantai 18. elokuuta 2012

Marjastusta

Tällä viikolla olemme käyneet poikien kanssa pari kertaa vadelmia poimimassa. Varsinkin Remun mielestä se on kivaa puuhaa, tosin jätkä "hieman" häiritsee mun marjastusta, kun se pyörii jaloissa ja yrittää syödä vattuja just siitä samasta oksasta, mistä mä poimin ;-) Onhan Reemus aikaisemmin mustikoita syönyt nätisti itse varvuista, jos ei pääse ämpäristä varastamaan.. Tämä Remun vattuinnostus on nyt ihan uusi juttu, tosin muistelin, että eipä mulla oo tainnu yleensä koirat olla mukanakaan vattuja poimimassa, kun aikaisemmin on käyty sellaisissa paikoissa, että siellä on ollut muitakin. Toisaalta voisi olla myös terveellisempää olla ottamatta koiria mukaan pusikoihin, eka marjareissu kun päättyi lyhyeen, kun Tip löysi maa-ampparipesän :-/ Onneksi olin Remun kanssa vähän kauempana, mutta pelästyin kyllä, että käärmeenkö se löysi, kun se alkoi vinkua. Onneksi (tai "onneksi", koska olisi saanut tämäkin episodi jäädä kokonaan väliin..) Tipsillä oli yksi amppari vielä silmän alla, kun se tuli mun luo, niin ei tarvinnut heti rynnätä kaupunkiin eläinlääkäriin, kun poski alkoi turvota. Turvotus laskikin jo illan aikana kyytabletilla ja kylmähoidolla, eikä se juuri vauhtia hidastanut.

Keskiviikkona oltiinkin sitten ihan normaalisti treeneissä. Otin kuitenkin varmuuden vuoksi Tipin kanssa vähän vähemmän ja Reemuksella olikin superkivaa, kun se pääsi toisella kierroksella paikkaamaan Tipiä :-D Olis se vaan niin hieno agilitykoira :-( Tai nykyään lähinnä innokas, hiukan on taidot päässy ruostumaan tai sitten vaan unohtuvat sen riemukkaan tekeminen alle.

Näytelmäänkin on jo valmistauduttu etsimällä korvat ja kaulalinja karvojen alta sekä hierotuttamalla lihakset vetreäksi. Erittäin hyvässä lihaskunnossa on Reemus-jätkä hierojan mukaan :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti