torstai 9. toukokuuta 2013

Taas kakkonen ja luokkavoitto

Tänään kisasimme Tipin kanssa toisen kerran tokon voittajaluokassa. Tulos oli sama kuin viimeksi eli VOI2 ja luokkavoitto. Ihan kiva toki, mutta toivottavasti tästä ei tule kovin pitkällistä kakkosputkea.. Pisteetkin olivat melkein samat, viimeksi niitä kertyi 237 ja tänään 232. Suurin murheenkryyni ja este ykköselle on molemmilla kerroilla ollut tunnari, josta tänäänkin siis nolla. Parannusta oli kuitenkin selkeästi nähtävissä, sillä nyt Tip oikeasti mietti enemmän ja nosti jo ekana oikean kapulan, pudotti sen, mietti vähän lisää ja sitten tuli ilmeisesti kiire tai jotain ja nappasikin sitten väärän mukaansa. Taisi tietää itsekin jo matkalla, että huti tuli, koska kapula tippui jo mun jalkoihin ja Tipiltä ei kyllä kapulat putoile.
Muutamissa liikkeissä tuli sitten pikku virheitä, joten ykköstulokseen ei yhteispisteet riittäneet. Edelliskerran seuraamisen 6,5 pistettä sentään vaihtui 9,5 pisteeseen! Oli vähän tuuriakin mukana, kun juuri kun Tip meinasi suunnistaa ruutua kohti, tuli liikkurilta käsky juoksuun mars, jolloin multa tuli Tipiltä tavallista tiukempi seuraamiskäsky ;-) mutta se tehosi, sillä pikkujätkä tsemppasi lopun seuraamisen hienosti.

Tuomarina kokeessa oli Ralf Björklund ja järjestäjänä Tamsk. 

Paikkamakuu 8,5 - Tips oli vähän haistellu ja nuollut hetken etutassujaan, lisäksi tuomari rokotti siitä, että koira meni maahan vähän vinoon (sen verran usein on tuolla hallissa treenattu, että Tip kyllä tietää, missä päin piilo on..)

Seuraaminen 9,5 - huikea parannus edelliseen, mutta vieläkin oli tipalla, ettei kontakti hukkunut

Liikkeestä istuminen 9 - en tiedä, mistä lähti piste, väljä seuraaminen ehkä? Tip kun meinasi taas suunnistaa vieressä olleeseen ruutuun.

Luoksetulo 7 - hieno eka pysähdys ja kerrankin annoin käskyn ajoissa. Ehkä siitä innostuneena hieman huolimaton maahan käsky ja Tipsteri pysähtyi seisomaan. Toisella käskyllä nopeasti maahan. Hieno sivulletulo ilman törmäystä mun polveen :)

Ruutu 6 - juoksi melkein ruudun takareunan yli, mutta jäi kuitenkin onneksi sisäpuolelle. Harmillisesti ennakoi ja lähti liikkurin käskystä tulemaan mun sivulle.

Hyppynouto 9 - piste taisi lähteä nojaamisesta kapulaa luovuttaessa

Metallinouto 9 - kuten ed.

Tunnari 0 - selostus tuolla edellä.. Edistystä kuitenkin tapahtunut, ehkä jo ensi kerralla onnistuu kokeessa, kun on ulkokoe.

Kaukot 9 - liikkui vähän eteenpäin

Kokonaisvaik. 9

Pisteet 232, tulos VOI2 ja sij. 1.


Nyt siis treenataan kovasti erit. ruutua liikkuroituna, tunnaria edelleen ja kaikenlaisia häiriöitä, varsinkin ruutua, merkkejä ja muita kehään kuuluvia elementtejä. Hyvin tuo Tips meinaan taas tarkasti katseella kehään mennessä, että tuolla on ruutu, tuolla noi merkit, hyppykin on tuossa, joojoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti