maanantai 10. maaliskuuta 2014

Lääkärissä osa 2

Remun mahavaivat uusiutuivat (tai ei ne ihan kokonaan ehtineet edes poistua), joten tänään oli uuden lääkärikeikan aika. Kyllä taas sai olla iloinen, että on tullut Remulle otettua vakuutus, sillä jos kohta se isolta summalta vakuutuslaskussa tuntuukin, niin kyllä sieltä on takaisinkin rahaa saatu.

Remusta tutkittiin siis tänään koko joukko veriarvoja. Kaikki muut olivat oikein hyviä paitsi yksi maksa-arvo, mutta se on Remulla ollut aina ihan alaviiterajalla tai alle, sekä verihiutaleiden määrä, mutta se taas kuulemma voi olla mittausvirhe. Analyysin mukaan kun Remulla on aika isojakin verihiutaleita, jolloin niitä saattaa määrällisesti olla vähemmän. Tarpeen mukaan tämä tutkitaan uudestaan, mutta nyt lääkäri ei pitänyt sitä tarpeellisena. Kilpirauhas- ja haima-arvot lähetettiin tutkittavaksi muualle, joten niiden tuloksia saadaan jännätä ainakin viikon verran.

Kyseessä voi olla ihan vain pitkittynyt suolistotulehdus ilman sen isompaa syytä, joten Remu sai nyt pidemmän antibioottikuurin. Tai sitten voi olla kyse jostain ruoka-aineherkkyydestä. Tai giardiasta, joten pojat saavat nyt hoitokokeiluna myös 5 päivän Axilur-kuurin. Tipillä ei kyllä ole mitään mahavaivoja ollut, se on varsinainen teräsvatsa. Remulla sen sijaan on aina ollut vähän herkkä vatsa, mutta ei nyt mitään tälläistä ole ollut. Ruokintapuolta kuitenkin joutuu taas miettimään ainakin hetken aika tarkkaan.

Toivottavasti nyt saataisiin jätkä kuntoon ja päästäisiin taas normaaliin päiväjärjestykseen kaikin puolin. Onneksi Reemus-Eemeli on kuitenkin koko ajan ollut ihan oma reipas itsensä ja kantaa ruokapöytään villasukkia, kintaita, pipoja, palapelinpaloja, muovieläimiä, autoja ja pehmoleluja, että joku heltyisi antamaan lisää ruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti