sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Potkuttelua ja muuta ulkoilua

Hiukan on flunssa vaivannut meitä kaksijalkaisia tässä helmikuun alussa, mutta nyt aletaan vihdoin olla normaalissa päiväjärjestyksessä. Osittain vielä tosin käymme kaksilla lenkeillä Remun takia. Remu on toipunut kolme viikkoa sitten olleesta leikkauksesta tosi hyvin. Toisella viikolla haava-alueelle kertyi hieman nestettä ja kävin sitä silloin näyttämässäkin lääkärille. Nestepatit hävisivät itsekseen, kun pari päivää otettiin vähän rauhallisemmin.

Liikuntaa on lisätty aikas varovasti. Nyt vajaan viikon verran Remu on saanut olla pihassa vapaana, mutta lenkillä mennään vielä hihnassa. Olemme tosin jo siirtyneet fleksiin, mikä antaa vähän enemmän liikkumavapautta jätkälle. Kovasti on Reemus-Eemelillä tekemisenhalua. Tänään jätkä sai melkein kiinni myyrän lenkillä. Olisi saanutkin, jos en olisi kieltänyt ottamasta sitä. Remu on myös leikkinyt joka päivä omasta aloitteestaan joko omilla leluillaan tai Tipiltä varastetulta lelulla. Kauheasti en kyllä ole vielä antanut riehua, kun toisaalta tuntuu, että Remu väsyy aika pian lenkillä. Tai ei oikeastaan väsy, mutta alkaa peitsata, joten ehkä pientä kipua vatsa- tai selkälihaksissa tuntuu pienen rasituksen jälkeen?


Tipin kanssa olemme hurahtaneet potkukelkkailuun. Pikku jätkähän rakastaa juoksemista ja on sitkeä hihnassavetäjä, jolla on aina kiire eteenpäin, joten ei liene ihme, että alamäissä vauhti kiihtyy hieman liikaakin.. Onneksi Tipsterillä on kuitenkin kohtalaisen hyvin toimiva yhteys korvien ja aivojen välillä ja viestit jopa välittyvät sieltä jalkoihin asti. Jarrutkin siis toimivat tarvittaessa - jos ei nyt aina ekalla niin vähintään toisella hidastuskäskyllä. Varsinaisen treenailun suhteen olemme edelleen tauolla, mutta kotona on nyt tokoiltu aiempaa enemmän ja enemmän ajatuksella. Innostuin tulevasta tokon sääntömuutoksesta ja nyt on niitä uusia juttuja sitten kokeiltu ja otettu työn alle. Toinen treenijuttu on rally-toko, josta Tipillä alkaa olla kohta kaikki ylempien luokkien liikkeetkin hallussa. Kokeenomaisesti ei olla kyllä harjoiteltu yhtään pitkään aikaan. Mutta josko sitä vaikka keväämmällä pääsisi taas kisoihin.


Pihavahti haukkuu ohikulkijat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti