sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Erikoisnäyttelemistä

Remu kävi tänään Karkussa springerspanieleiden erikoisnäyttelyssä. Tuomarina oli Debra Roberts Iso-Britanniasta. Tuomarilla oli ihan mukava linja, sekä EH:ta että ERI:ä jaettiin. Remu esiintyi valioluokassa, sai ERIn ja sijoittui kolmanneksi. PU-kehässä ei sijoituksia enää tullut. Nyt olin jätkän esiintymiseen tosi tyytyväinen. On sen liikkuminen vaan heti parempaa, kun on ulkonäyttely ja muu alusta kuin matto. Muutenkin oli draivia koko koirassa, ilmeisesti loppuviikko on ollut koiran mielestä tosi tylsä, kun näyttelytkin kelpaa aktiviteetiksi.. Samoin jossain vaiheessa jatkuvaa ollut turha toisten urosten kyttääminen ja rähinöintiyritykset olivat (edelleen) mennyttä. Ja muutama kiva ihminenkin löytyi, jotka rapsuttelivat Reemusta (joka kyllä rynni niiden syliin aika häikäilemättömästi). Käyttäytymisestä siis kaikin puolin Remulle 10+. Arvostelu oli seuraavanlainen:

Well proportioned 3 year old dog. Good neck and shoulders and would be further displaced by removable of access coat. Good ribs. Good topline. Well boned through out. Cover the ground with ease. 

Mitähän mahtaa tarkoittaa access coat, tietääkö kukaan?

2 kommenttia:

  1. Veikkasin pientä kirjoitushäröilyä kirjurilta ja äidiltä varmistin, oli vahvasti samoilla linjoilla. Luultavasti tuomari tarkoitti acces = excess, eli Remu olisi voinut näyttää paremmalta vähemmällä karvalla. :)

    VastaaPoista
  2. Voipi olla, että siinä on tullut myös mulla lukihäiriö. Käsialan tulkitsemiseen kun olisi tarvittu farmaseuttia ;) Ehkä siis olisi pitänyt jaksaa ne korvat viimeistellä..

    VastaaPoista