sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Huh hellettä

Juhannus oli ja meni. Se vietettiin mökillä, missä Reemu vahti naapureita ja kävi ahkerasti uimassa. Tipinkin tekisi mieli veteen, mutta pikkujätkä ei oikein ole vielä hoksannut veteen menemisen tekniikka. Kakara on kyllä uinut muutaman kerran, mutta joka kerralla veteen meno on sujunut puolivahingossa pää edellä. Joten nyt Tips yrittääkin siis mennä veteen kuono edellä, mutta eihän se sillain kivaa ole ;-D Pistää kyllä miettimään bordensollieiden väitettyä älykkyyttä ;-D

Roope on ollut meillä kesälomalla viimeisen viikon. Kivasti pojat tulee toimeen keskenään, vaikka aluksi Remun piti vähän vahtia, että Roope ei komenna Tipiä ;-) Roope on auttanut ahkerasti Remua vahtimisessa (lue: yllyttävät toisiaan pienenkin rasahduksen haukkumiseen). Suunniteltu kontaktien tehotreenaus kuihtui helteeseen, joten Roope on todellakin käytännössä saanut lomailla koko viikon.

Tips täyttää tänään hurjat 12 viikkoa. Sen kunniaksi oli molemmat korvat pystyssä :D Tosin vain välillä, sillä välillä on pystyssä vain toinen korva ja välillä ei kumpikaan. Mutta kyllä ne siitä näyttäisivät siis nousevan. Tip on jo aikas taitava pieni koira: se osaa nimensä, tulla luokse, istua ja mennä maahan, ottaa katsekontaktia, odottaa häkissä, ruokakupin edessä ja ovella lupaa ja herättää kaikki heittelemällä vesikuppia häkissä. Ja syödä ja leikkiä rajattomasti. Ne on Tipsin lempipuuhaa, kuten kuuluukin olla.

Eilen osallistuin Remun kanssa Sari Kärnän tokokoulutukseen. Tip pääsi mukaan turistelemaan ja tapasi muutaman rotukaverinsa ja näki kivoja ihmisiä. Sää oli edelleen lievästi sanottuna kuuma, joten ekalla kierroksella Reemu esittikin juuri sen, mitä pitikin eli kuinka vähän voi toko kiinnostaa. Sain joitain hyviä vinkkejä, joilla lähteä motivaatiota työstämään. Nouto, jota siis katsottiin, oli Sarin mielestä periaatteessa teknisesti ok, mutta kaikki into suorittaa liike puuttui. Ja sehän se Remun ongelma onkin: se osaa, mutta ei viitsi. Ruokatauon aikana käytin Remun uimassa ja se ja esille otettu putki piristivät sen verran, että tokakierroksella oli jo menoa ja meininkiä ihan erilailla :-) Halutaan siis ostaa walesin mentävä treenireppuun mahtuva putki..

Lisää kuvia voi katsella täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti