tiistai 16. elokuuta 2011

Remu-Eemeli ja Tipsteri-Huligaani

Majakka ja perävaunu, joista perävaunu ottaa majakkaa aika huimaa vauhtia koossa kiinni. No nyt ehkä tuntuu, että kasvu olisi vähän hidastunut. Painoa Tipsterillä on noin 10 kiloa, joten kyllähän siinä se puolet aikuispainosta alkaa ollakin.

Blogissa on ollut koko kesän hiljaista eli oikeassa elämässä on ollut sitäkin kiireisempää. Aamulla koirien ruokkimiset ja ulkoiluttamiset, siitä töihin ja töistä suoraan jatkamaan ulkoiluttamista ja leikkimistä. Plus tietenkin omakotitalossa riittää hommaa muutenkin. Lisäksi jotta pikku kaverista ei tulisi maalaiskoiraa siinä sanan huonoimmassa merkityksessä, niin illat ja viikonloput on myös ahkerasti vierailtu siellä sun täällä. Ja koska omat koirat ei tietenkään riitä (koska niissä ei ole yhtään agilitykoiraa tällä hetkellä..), olen viikonloppuisin käynyt Roopen kanssa tekemässä huippuhienoja yhden virheen ratoja ;-)

Reemu-Eemeli on harrastanut mejäilyä ja tokoilua, jälkimmäiseen lisääntyvää innostusta osoittaen. Reemuhan osaa, kun Reemu vain viitsii. Nyt hän on vähän enemmän viitsinytkin, kun palkkana saattaa olla putken tai rimattoman pikku ratapätkän suoritus, tai kaninkarvalelu. Viime syksystä on siis toivuttu hyvin, mutta agiliitokoiraksi Remusta ei enää ole. Heinäkuussa kävimme vetäisemässä seuramestaruuksissa radan V&V-sarjassa eli vammaisissa ja veteraaneissa. Olis se vaan niin kivaa Reemun kanssa, että aina on kuin veistä käännettäisiin haavassa :(

Tipsteri opettelee innokkaasti sekä agilityn, tokon että jäljen alkeita, mutta enimmäkseen ihan arkitottelevaisuutta ja eri paikoissa olemista ja leikkimistä. Naperon keskittyminen ja into töiden tekemiseen on kyllä jotain ihan uskomatonta. Aika hurmuri jätkä tämä Tippi-Tappi-Tipsteri ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti