sunnuntai 25. marraskuuta 2012

VVV-TAKKU 2012 Remu ja MölliTAKKU 2012 Tip!!

Tänään oli aivan ehdottomasti poikien vuoden tärkeimmät skabat: SuurTAKKU-kisat. Kyseessä on siis meidän agilityseuramestaruudet, joissa kilpailu luonnollisesti on kiivasta ja erityisen vakavahenkistä ;-) Valmistautuminen oli selvästi mennyt nappiin molemmilla nelijalkaisilla ja kartturillakin, sillä parhaamme teimme, katsoimme mihin se riittää, ja sehän riitti voittoon kahdessa sarjassa kolmesta mahdollisesta. Parhautta.

Remu-Eemeli kisasi VauvatVeteraanitVammautuneet-luokassa, jonka rata oli kuin luotu Reemulle. Suoraa, putkeen, suoraa, putkeen, suoraan ja taas putkeen. No olihan siinä yksi takanaleikkauksen vaatinut mutkakin lopussa ;-) Reemushan veteli innosta piukeana putkesta putkeen hippulat vinkuen. Hieno nollarata ja voitto 0,01 sekunnin erolla toiseksi tulleeseen belgiin :D

Tipiä ei enää vauvoihin lasketa, joten niin sitä vaan piti lähteä yrittämään möllirataa kontaktiestein. Kontaktit ovat hyvin hyvin kesken, eikä ne radalla oikein toimineet toivotunlaisesti.. Mutta mikä tärkeintä tältä 15 estettä sisältäneeltä radalta vain 5 virhepistettä ja tällä tuloksella sekä ajalla 24 ja joitain nappasimme himoitun MölliTAKKU-kiertopalkinnon palkintokaappiimme. Siitä se lähtee Tipiseni :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti