tiistai 11. joulukuuta 2012

Voivoi -pojat

Remu on viime aikoina ollut taas vaihteeksi niin innokas tokoilija, että tänään treeneissä heräsi ajatus, että kannattaako senkään kanssa enää AVOa hinkata, vaan pitäisiköhän sitä uskaltaa suunnitella voittajassa kisaamista seuraavaksi. Edes pieni kelpietyttö samaan aikaan treenaamassa ei Reemusta häirinnyt ja ruudussakin alkaa olla jo ideaa (eli Remu ei enää luule, että se on noutoliike ;-) ). Tip sen sijaan ajatteli tänään kovasti tunnaria, saa nähdä tuottaako aivotyö toivottua tulosta. Tunnari onkin molemmilla pojilla aika samassa vaiheessa eli oikeastaan ei vielä oikein missään vaiheessa.. Yhtä kapulaa molemmat osaavat etsiä ja Tipille lisättiin nyt iso hämäyskasa. Hyvinhän sinne Tipsin suuhun ekalla kerralla mahtui kolmekin tunnarikapulaa kerralla :D

Ihan itseni takia ajattelinkin nyt listata tähän, mitä pojat osaavat. Parin kuukauden päästä voin sitten katsoa, onko mitään edistystä tapahtunut.. Tämän kummempaa treenipäiväkirjaa en ole tähän mennessä(kään) jaksanut pitää. Ehkä pitäisi.

Remu

Paikallamakuu 4 min - tuskin se minuutti enemmän mitään vaikuttaa, kotona on treenattu paljon pidempiäkin

Seuraaminen - seuraaminen on mitä on.. Uusista jutuista sivuaskeleet Remu osaa, samoin hitaan kävelyn, mutta peruuttamista ei ole treenattu seuraamisen yhteydessä.

Istuminen seuraamisesta - no ei ole kauheasti tehty, mutta pikaisen kokeilun perusteella näyttäisi osaavan.

Luoksetulo - ei osaa edelleenkään edes pysähtyä :( tähän pitäisi nyt joku kikkakolmonen keksiä. Muutamaa on jo yritetty, mutta ne ei oo Reemuksen harmaita aivosoluja tavoittaneet.

Ruutu - tekeillä, nyt siis lähinnä harjoiteltu ruutuun oikeaan paikkaan juoksemista.

Hyppynouto - eipä oo treenattu aikoihin, mutta kyllä se ainakin joskus tän osasi.

Metallinouto - ei mikään Reemun lemppari, mutta tekee.

Tunnari - eipä oo juuri treenattu

Kaukot - periaatteessa osaa, mutta matkaa pitää pidentää ja s-i -vaihtoa parantaa

= treeniä vaatii erityisesti tunnari, ruutu ja luoksetulo, muuten ihan hyvällä mallilla


Tip

Paikallamakuu 4 min - Tipillä on vähän ollut ongelmaa haistelun kanssa. Vielä ei ole kertaakaan noussut, mutta äkkiäkös se nenä vie. Muuten neljä minuuttia ei ole ongelma.

Seuraaminen - seuraamista pitää saada väljemmäksi, sivuaskelia ja peruuttamista on nyt harjoiteltu vähän ja treenimäärään nähden ovat hyvällä mallilla :)

Istuminen seuraamisesta - muutaman kerran vasta tehty

Luoksetulo - seisomaan pysähtymistä voisi vielä vähän nopeuttaa. Maahanmeno puolestaan on pikkupaimentimen bravuuri ja ongelma tulleekin siinä kuinka seisominen onnistuu sen jälkeen, kun maahanmeno nyt otetaan mukaan.

Ruutu - kuten Remulla eli tekeillä, nyt siis lähinnä harjoiteltu ruutuun oikeaan paikkaan juoksemista.

Hyppynouto -viime viikot on treenattu vain kapulan kaunista käsittelyä.

Metallinouto - tämä näyttäisi nyt sujuvan hyvin :)

Tunnari - aika alkutekijöissä

Kaukot - pidempi matka tuottaa ongelmia. Läheltä osaa.

= paljon enemmän treenattavaa kuin Remulla :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti