keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Menolippu erikoisvoittajaan

Tipin kanssa tokoilimme eilen Lempäälässä osallistumisoikeuden tokon erikoisvoittajaluokkaan. Tuloksena meille siis Tiina Heinon tuomaroimasta kokeesta VOI1 284 p. ja luokkavoitto (sij. 1/9). Ja mikä tärkeintä, tunnari onnistui vihdosta viimein kokeessa! Oli se vieläkin epävarma ja melkein jo aloin uskoa, että Tipsteri nappaa taas väärän, vaikka näin kyllä, että se taas oikean oli jo löytänyt, mutta niin se vain pohdinnan lopuksi toi oikean. Muuten tuli sitten pieniä virheitä, mm. ohjaajaan nojaamista kapulaa luovutettaessa ja muutama perusasento jäi uupumaan, mutta hienosti pikku jätkä veti. Onnistuin itselleni taas keräämään hyvän jännityksen ennen kehää, vaikka edellisessä kahdessa kokeessa en jännittänyt. Ehkä se onkin se salaisuus, kun niistä kahdesta tuli vain kolmoset ;)

Nyt sitten vain lisää treeniä ja elokuussa kisataan EVL:ssä. Tämä myös varmisti sen, että jos Reemus vain on kunnossa, niin sekin pääsee syksyllä kisaamaan AVOssa ainakin yhden kokeen.

Pisteet vielä:

Paikallamakuu 9 - nousi sivulle vasta toisella käskyllä (tuomari kyllä tulkitsi, että annoin sivulle-käskyn myöhässä)

Seuraaminen 9 - yksi perusasento jäi uupumaan ja hiukan pää heilui välillä, kun piti tarkastaa merkkien sijainteja..

Istuminen seuraamisesta 10 - oli kyllä hyvä :)

Luoksetulo 9 - annoin taas kerran ekan pysähtymiskäskyn hiukan myöhässä, pysähtyi kyllä hyvin, mutta tuli hiukan ohi merkistä

Ruutu 8 - muuten taas täydellinen, mutta viimeinen perusasento jäi tekemättä, kun jätkä unohtui tuijottamaan merkkiä

Hyppynouto 8 - nojasi luovutettaessa voimakkaasti

Metallinouto 9 - nojasi taas, mutta ei niin voimakkaasti

Tunnari 9 - mietti ja kiersi, kiersi ja mietti ja sitten varovasti oma suuhun. En ole varma lähtikö piste tästä miettimisestä vai nojaamisesta.

Kaukot 8,5 - liikkui jonkin verran eteenpäin, ilm. koska olin juuri ennen kehää vahvistanut vaihtoja ja palkannut heittelemällä nameja, koska aamulla jumitti seisomisia kovasti. Nyt teki kuitenkin kaikki vaihdot yhdellä käskyllä ja ripeästi.

Kokonaisvaikutus 10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti