sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Tuplanollavoitto!!

Vihdoinkin se eka nolla tuli! Ja samalla toinenkin! Meillä oli siis eilen oikein huippupäivä Tipin kanssa Tamskin kisoissa. Molemmilta radoilta myös voitto, joten paremmin ei olisi mennyt. Mikä kaikkein parasta, niin voin myös olla molempiin suorituksiin rehellisesti tyytyväinen :) Hiukan ohjaaja alkoi hyytyä tokan radan lopussa ja pieni liukastuminenkin sattui (onneksi en kaatunut), mutta Tip pelasti lopun. Tuomarina molemmilla radoilla oli Salme Mujunen ja oli kyllä oikein kivoja ykkösen ratoja.

Ekana ratana oli hyppäri. Radalle meno tuli aika äkkiä, kun aikataulut olikin niin edellä, että en ehtinyt lämmitellä koiraa ennen rataantutustumista. Onneksi luokat olivat isoja ja meitä ennen oli parikymmentä koirakkoa, mutta eipä siinä muita ehtinyt katsella yhtään. Alku oli melkoinen vauhtisuora: hyppy, rengas, pituus, kepit ja putki. Hienosti Tiipiäinen haki kepit kovasta vauhdista ja pujottelikin loppuun, vaikka putki oli heti tyrkyllä. Muutenkin rata oli melkoisen vauhdikas, siitä kertoo jo Tipin etenemäkin, joka oli 5,12 m/s. Nollatuloksella ja ajalla 22,06 s (-17,94) siis sijoitus 1./34 ja Tipin eka LUVA :)

Toka ratakin, joka oli agirata, oli varsin suoraviivainen ja nopea. Alku oli sama vauhtisuora, jossa annoin taas Tipin hoitaa itse kepeille jarrutuksen. Eipä tästäkään radasta ole kauheasti sanottavaa, se meni niin kuin pitikin :D Lopun yhden kaarroksen persjätössä vähän liukastuin ja jäin vähän jälkeen, mutta Tip onneksi irtosi eteen-käskyllä sinne minne pitikin :) Tältäkin radalta nolla, aika oli 27,17 s (-15,83), sijoitus 1./41 ja toinen LUVA :)

Nyt pitääkin alkaa katselemaan kisoja, jotta noustaisiin vielä tänä vuonna kakkosiin. Sen jälkeen voisi jäädä talveksi kisatauolle. Harmi vaan, kun alkaa noita kisoja olla jo niin harvoin, että kai se on lähdettävä edes kerran vähän Tamperetta kauemmaksi..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti