perjantai 21. helmikuuta 2014

Hengissä ollaan!

Pääsipäs taas tulemaan pitkä bloggaustauko. Ei vain jotenkin ole kirjoituttanut, iltaisinkin oon aina ollut niin kuitti, että ei ajatus enää kulje tai tee mieli tarinoida kuulumisia. No, eipä tässä nyt ihmeitä ole tapahtunutkaan, mitä nyt vähän sairastettu.

Remulla on ollut vähän mahaongelmia. Liekö syönyt ulkona jotain sopimatonta tai saanut jonkun pöpön, mutta limaista ja löysää oli ulostuleva tavara. Viikon puoli- ja kokopaastoilun, Canikur- ja Tehobakt-kuurien ja muiden kotikonstien jälkeen piti maanantaina käydä hakemassa antibioottikuuri lääkäriltä. Toivottavasti menee sillä ja pitkällä tehokuurilla Inupektia ohi. Ainakin nyt vaikuttaa jo paremmalta, vaikkakaan ei ihan vielä normaalia tuotosta tule (no eipä ole normaalia ruokaakaan vielä juuri tarjottu). Reemus itse ei kyllä ole ainakaan havaittavasti tuntenut itseään kipeäksi, mutta nälkäiseksi sitäkin enemmän..

Tipsteri taas on ravannut hierojalla ja eilen osteopaatillakin. Toivottavasti nekin ongelmat eli lantion alueen jumit on nyt ratkaistu. Osteopaatti ainakin oli sitä mieltä, että ei se mistään vakavasta johdu. Normaaleja juttuja, mitä kuulemma tulee koiralle kuin koiralle ja varsinkin kun on vilkkaasta ja tekevästä koirasta kyse. Toivon kädet kyynärpäitä myöten ristissä, että näin on. Tämäkään potilas ei kyllä ole vauhtia hidastanut, vaikka selkälihakset ovat välillä tuntuneet kuin kiveltä..

Nyt kuitenkin kevättä kohden uusin treenisuunnitelmin. Niihin kuuluu muun muassa paimennusta, rally-tokoa (toivottavasti kisojakin) ja tietenkin tokoa ja agilitya.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti