tiistai 31. maaliskuuta 2009

Takaisin päiväjärjestykseen

Huh, nyt on muutettu. Ei muuta kuin seuraavaa suunnittelemaan. Onneksi apuna oli paljon reipasta väkeä, joten tavaratkin saatiin paikoilleen jo sunnuntaina. Siis ne mitkä purettiin. Loput odottavat laatikoissa ja kasseissa seuraavaa kohdetta.. Koirat ovat suhtautuneet yllättävän hyvin muutokseen. Tosin ne eivät vielä ole joutuneet jäämään yksin, joten saa nähdä kuinka sitten käy. Remu nimittäin kyllä haukkuu aina välillä naapureista kuuluvia kolinoita ja ikkunasta ja parvekkeelta pitää kommentoida ohi kulkevia koiria. Koiria täällä liikkuukin paljon, eikä ihmekään, sillä lenkkimaastot ovat varsin kivat ja laajat.

Sani kävi maanantaina silmäkontrollissa ja paremmalta näytti. Tippojen laittoa jatketaan kuitenkin vielä kolme viikkoa, ja sitten mennään taas näyttämään lääkärille. Romeokin kävi samalla näyttämässä korviaan, kun ne edelleen kutiavat. Eivät ne tulehtuneet ole eikä hiivaakaan ollut juuri. Yritetään nyt kuitenkin tehopuhdistus ja tippakuuria. Jos se ei auta, niin sitten täytynee selvitellä allergian mahdollisuutta.

Agilitysta ja muustakin treenaamisesta on pidetty taukoa kohta kaksi viikkoa (minkä kyllä huomaa..). Torstaina olisi taas tarkoitus jatkaa sekä agilityn että tokon parissa, ja agikisat kutsuvat toukokuussa. Huhtikuu kuluukin pitkälti näytelmissä. Ensi lauantaina lähdemme Oittiin ryhmänäyttelyyn, pääsiäisenä Ruovedelle ja huhtikuun lopussa Lahden KV-näyttelyyn. Pitäisikin nyt ottaa ja pestä koiruus valmiiksi ja napsia isommat tupsut pois korvista ja tassuista. Toivotaan, että Remu-Eemeli osaa käyttäytyä kunnon näyttelywalesin tavoin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti