sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Karkun erkkari ja vieraita

Remulla ja minulla onkin ollut toimelias viikonloppu. Jos nyt vaikka aloittaisi ensin tämän päiväisestä Karkun erikoisnäyttelystä. Remu esiintyi käyttöluokassa ERI:n arvoisesti ja sijoittui 7 koiran luokassa hienosti toiseksi. Tähänkin olisin jo ollut tyytyväinen, mutta Remupa innostui PU-kehässä aplodeista niin, että esiintyi ja liikkui oikein edukseen, jopa niin, että tuomari sijoitti Remusen PU4:ksi ohi käyttöluokan voittaneen uroksen. Enpä ole aiemmin tälläistä nähnyt, mutta kyllähän näin saa sääntöjen mukaan tehdä. Ehkäpä tästä lähtien Remulla pitäisi olla jo laatuarvostelussa oma taputtajaryhmä mukana ;-) Lisäksi tuomari pyysi Remun vielä mukaan paras pää-kisaan, josta ei kuitenkaan voittoa tullut Remulle eikä myöskään Paavo-veljelle, joka myös osallistui kyseiseen mittelöön. Paavokin sai hienosti ERI:n ja sijoittui käyttöluokassa neljänneksi. Tuomarina walesiuroksilla veteraaneja lukuun ottamatta oli brittiläinen Janice Janes. Arvostelu, joka on muuten aikas mairitteleva, on seuraavanlainen:

Very good breed type, liked his head and expression very much, good outline, plenty of substance, correct neck and shoulder placement and topline, moved very well. Presented himself better in the challenge.

Lauantaina Remu pääsi useammaksi tunniksi autoon istumaan Raisa- ja Nuppu-siskojen kanssa meidän käydessä tutustumassa heinäkuisen springerileirin paikkaan Punkalaitumella. Sen jälkeen kylään tulivat Niina ja Maarit ja aika kasa punavalkoisia hännänheiluttajia. Mukana oli myös pieni 8-viikkoinen Kukka-pentu, johon Remu ihastui kovasti. Kukka oli Reemun mielestä nii-in ihana, että vähän itku tuli, kun Kukkanen lähti aamulla. Pentu sai myös maistaa nappuloita Remun kupista, mitä ei edes Romeo saa enää tehdä. Yllättävää oli myös, kuinka kivasti Mikki-uros ja Remu tulivat toimeen. Vähän piti alkuun ja "ahtaissa" kohdissa kuten pöydän alla jäykistellä, mutta molemmat pojat olivat aivan näyttelykuntoisia vielä aamulla ;-)

Meidän harrastaessa springeritoimintaa Romeo ja Sani olivat nauttineet mökkeilystä. Romeo oli päässyt Jarkon kanssa ihan kalaankin, ja pojat olivat saaneet saalistakin: kivankokoisen hauen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti