keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Tokoilua

Leiristä selviäminen vei oman aikansa, mutta nyt vihdosta viimein tuntuu siltä, että arki alkaa taas sujua eikä ole tolkuton väsymys päällä koko ajan. Olisi se kiva, kun saisi loman leirin jälkeen, mutta tänä kesänä kun ei lomaa ole ollenkaan..

Leirin jälkeen ei ole agiliidelty (huomenna on treenit, saa nähdä kuinka superhyperinnokkaasti mennään..), mutta tokoilussa on keskitytty etsimään kadonnutta motivaatiota. Ja ta-daa, saa aploodeerata, koska se on jo aikas hyvin löytynyt! Sunnuntaina kun treenasimme mökillä, niin Remu ei olisi millään halunnut lopettaa. Nyt on unohdettu alo-luokan liikkeet ja seuraaminenkin lähes totaalisesti hetkeksi ja keskitytty ylempien luokkien liikkeisiin ja niiden osiin eli mm. ruutuun, tunnariin, ohjattuun noutoon, noutoon yleensä, merkille lähetykseen ja luoksetulon pysäytyksiin.

Neliötä otin kokeilunomaisesti, ja sehän sujui yllättäen hienosti. Koiralta siis, mun olisi syytä harjoitella terävämpien kulmien tekemistä, suoraan kävelemistä jne. Mutta Remu teki hienot nopeat pysähdykset sekä maahan, seisomaan että istumaan ja pysyi niissä paikallaan, kun itse kiersin neliön. Ja tajusin muuten vielä ekan harjoituksen jälkeen, että eihän me olla varsinaisesti harjoiteltu liikkeestä istumista..

Joten nyt sitten treenaamme liikkeet valmiiksi käänteisessä järjestyksessä eli evl:stä alkaen ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti