maanantai 5. heinäkuuta 2010

Kukkoilevat kanankarkoittimet Agirodussa

Eilen oltiin Agirodussa joukkuekisassa. Yksilökisat jäi harmittavasti väliin, kun jouduin olemaan töissä myös lauantaina. Meidän walesijoukkueen nimi oli Kukkoilevat kanankarkoittimet, ja se siis koostui neljästä nuorehkosta walesiuroksesta ohjaajineen: Terhi & Börje, Sanna & Wade, minä & Remu ja Hanna & Tessu. Joukkueen sijoitus oli 53., tulos 7:23,19. Onneksi päästiin kisaamaan heti aamusta, päivä oli kyllä todella helteinen ja Teivossa ei juuri mitään varjoa ollut. Kisaavien rata oli vaikeampi kuin ykkösten radat: takaakiertoja, tiukkoja vientejä, suoria jne. Ei kuitenkaan mikään mahdoton, on me treeneissä vaikeampiakin menty. No, treenit on treenit ja kisoissa se on aina vähän eri juttu.

Reemu-Eemeli oli aika kierroksilla ja kolmas lähtövuoro ei yhtään asiaa auttanut. Lähdössä hieman tuhraantui aikaa, kun en uskaltanut koiraa viedä kovin aikaisin lähtöpaikalle. Mutta suoritus oli nopea, hyvä ja ennen kaikkea nollatulos! Koira oli kohtalaisesti kuulolla, vaikka kyllä se meno vähän sellaista hosumista mun mielestä oli, varsinkin multa, ja kontaktit olisi voinut ottaa nätimmin (siinäkin taisin itse suotta hosua). Mutta nolla siis kuitenkin, mikä antaa toivoa siitä, että niitä nollia tulisi nyt sitten yksilökisoissakin. Pienestähän se on ollut kiinni nyt viime kisoissa. Ehkä meille sopii paremmin tälläiset radat, joilla on ohjattava koko ajan ja joissa on enemmän käännöksiä yms. Vaikka ei ne käännökset silti aina kovin nätisti mene :-D

Rimatkin pysyi kaikki ylhäällä. Sen eteen on nyt tehty työtä, ja itse asiassa se on aika paljon musta itsestäkin kiinni. Toki koira voisi olla parempi hyppäämään, mutta minkäs teet, kun toisella on bordercollietyyli, niin sit pitää itse vaan osata ottaa se huomioon. Siis: älä hosu äläkä huido. Ja tarkoitus oli muuten jo eilen jättää hyppykäskyt pois, mutta ihan luonnostaan ne silti tuli :-D No, tätä puolta on vielä itse harjoiteltava aika paljon. Video tulee myöhemmin. Keskiviikkona lähdetään loppuviikoksi sprinkkuleirille. Luvassa talkoohommia ja agilitya: osallistumme sekä Timo Rannikon että Tero Strömbergin koulutukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti