lauantai 31. heinäkuuta 2010

Toinen nollavoitto ja kolmaskin nolla hilkulla

Tänään kisasimme Orivedellä kaksi starttia, molemmat taas agilityratoja. Tuomarina oli Johanna Wütrich, jonka radoista olen ennenkin tykännyt. Molemmat radat olivat tänään varsin suoraviivaisia ja hyviä ykkösen ratoja. Ekalta radalta meille tuli taas sellainen melkein-nolla. A:n jälkeen oli suorassa linjassa pituus ja putki. Jätkä hyppäsi pituuden huonosti ja hipaisi vikaa pituuden palikkaa, ja koska meillä ei näissä ole koskaan tuuria, niin tottakai se kaatui. Ehkä hieman hätäilin A:lta lähdön kanssa, olisi vain pitänyt lähettää eteenpäin ja seurata itse perässä, kun ehtii ;-) Loppusuoralla olleelta puomilta jätkä päätti sitten lähteä tervehtimään tuomaria, ottaen kuitenkin kiltisti ensin alastulokontaktin. Onhan me tietty joskus kerran tai kaksi oltu ko. tuomarin pitämässä koulutuksessa, että onhan se toki tuttu juu..

Tokat radat on meillä tosiaan ollu hieman ongelmana, mutta ei tänään pahasti. Vaikkakin täytyy tunnustaa, että ehkä radan suoraviivaisuus oli se, mikä meidät pelasti, koska en kyllä voi sanoa koiran olleen 100% käsissä radan alussa. Nopea ja ennen kaikkea oikea rata kuitenkin, ja näyttikin kuulemma hyvältä :-)

Kaiken kaikkiaan olen tämän päivän suorituksiin todella tyytyväinen. Kokonaisuutena ehdottomasti meidän tähän asti paras kisapäivä. Ja Remulla oli superkivaa, kun agilityn lisäksi pääsi vielä leikkimään Ronja-kaverin kanssa.

3 kommenttia:

 1. Huurrrrrrrrrrrjan suuret onnitellut. Kohta sitä oottekin jo kakkosissa! Me tullaan Paavon kanssa sitten joskus perässä.

  VastaaPoista
 2. Suuren suuret onnittelut!! Hienoa osaamista :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut vielä tätäkin kautta! Kohta kisataan molemmat kakkosissa!

  -Henna

  VastaaPoista