lauantai 14. elokuuta 2010

Kaikista parhain ja nopein

Kaikista parhain ja nopein ja hienoin ;-) agiliitokoira Remu-Eemeli nousi tänään kakkosiin kolmannen nollavoiton myötä. Ensimmäinen tuli vasta reilu kaksi viikkoa sitten, toinen tasan kaksi viikkoa sitten ja kolmas nyt sitten tänään oman seuran kisoissa kotikentällä. Tuomarina oli Sisko Pulkkinen. Ihanneaika oli 52s, jonka alitimme reilusti ajan ollessa 36,85s eli aikavirhettä -15,15. Alussa tuli turhan pitkä kaarros kakkoselta kolmoselle (n.90 asteen kulma) ja keinulla - tai oikeastaan sen jälkeen - meni aikaa, kun en ollut varma tuliko lentokeinu vai ei (jonka olisin korjannut, jos olisi ollut), hieman siinä pyörittiin, mutta jatkettiin kuitenkin virheettä. Loppurata menikin oikein hyvin, puomin ja A:n kontaktit olivat upeat, eikä pienintä ajatuksen poikastakaan väärälle esteelle. Kummallakaan.


Tämän vuoden tavoite agilityn osalta on nyt sitten täytetty. Se kävi oikeastaan nopeammin ja helpommin kuin odotin. Pitäisiköhän sitä heittäytyä ahneeksi ja asettaa vielä uusi tavoite? Kisoja kun vielä riittää tälle syksylle. Ehkäpä yksi luvanolla kakkosista? Tai kaksi? Tai.. No, ainakin aiomme keskittyä treenaamaan keinua, koska vaikka siltä ei ole virheitä tullut, niin nykyinen suoritustapa ei ole mitenkään hyvä. Ensi viikonloppuna päästään heti kokeilemaan, kuinka kakkosen radat meiltä sujuvat.

6 kommenttia:

 1. Loistavaa! Te ootte hyviä! Onnea kakkosiin noususta :)

  VastaaPoista
 2. Ritari Reemulle jälleen onnea huimista agilitysaavutuksista toivottaa Rinsessa ja hänen hoviväkensä :).

  VastaaPoista
 3. Hienoa! Paljon onnea menestyksenne johdosta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kiitos!

  Ritari Reemu lähettää alamaisimman tervehdyksensä ihanalle Rinsessalle ja toivoo saavansa kunnian tavata hänet pian uudelleen :D

  VastaaPoista
 5. Super-suuret onnittelut!!! Aivan mielettömän upeita suorituksia :)

  VastaaPoista