sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Kakkosiin!

Niinhän se meni kuten aikoinaan Remunkin kanssa eli kun nollatili aukeaa, niin sitten niitä alkaa tulla. Tänään kävimme Tipin kanssa Janakkalassa kisaamassa kaksi Elina Hannikaisen tuomaroimaa rataa, joista jälkimmäiseltä napsahti nollavoitto ja menolippu kakkosluokkaan! Ei ollu maailman sujuvin rata, mutta nolla on aina nolla :)

Ekan radan alku oli hyvä kepeille asti. Niitä ennen oli putki ja välimatka aika lyhyt, lyhyempi kuin tutustuessa tajusin. Tips ampui putkesta lujaa ja keppien ohi. Siitä vielä jatkettiin joten kuten asiallisesti, kunnes pituuden jälkeen T ei jotenkin ollenkaan hoksannut suoraan edessä olevaa puomin alla olevaa putkea ja siitä pari kieltoa lisää ja taisi olla hyppy putken päällekin, kun pikkujätkä ihmetteli, että mitä ja missä. Sen jälkeen loppurata meni ohjaamatta juoksennellen, lentokeinukin taisi tulla ja maaliin ei tultu ollenkaan kun vika hyppy jäi hyppäämättä..

Toka rata oli vähän mutkaisempi ja jokaisen kontaktin jälkeen piti tehdä hölmö puolenvaihto koiran odottaessa kontaktilla. Tip varoi nyt selvästi nopeasti laskeutuvaa keinua ja pysyi hyvin kontaktilla. A:lla oli kyllä melkoista takajalkojen venytystä ja treeneissä olisin tuommoisen venymisen korjannut.. Puomin kontakti oli hyvä :) Yksi rima kolahti, mutta pysyi kuin pysyikin. Tulos siis -10,09, sij. 1/19 ja SERT!

Viikon päästä sitten korkkaamaan kakkosluokka :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti