sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Tokoa ja näyttelyssä

Romeo ja Sani saivat viettää pitkän viikonlopun mökillä keskiviikosta aina sunnuntaihin meidän muiden ajellessa sieltä sinne sun tänne. Ei Romppu olisi kyllä vielä tänäänkään suosiolla lähtenyt kotiin..

Torstai-iltana kävin Remun kanssa treenaamassa tokoa springeriporukalla Beritin opastuksessa. Kummasti nosti taas treenausmotivaatiota, kun sai kunnon ohjeet, mitä pitää tehdä nyt ja kehua siitä, että edistytty on (ainakin jossain asioissa..). Remu pysyi myös paikallamakuussa koko ajan paikallaan, tosin vinkuen. Tuo vinkuminen on tosi ikävää, mutta josko se säännöllisen harjoittelun myötä loppuisi. Kesän suunnitelmissa on TOKOn osalta saada ALO1-tulos (tarvis varmaan ilmoittaa jätkä johonkin kokeisiin..) ja saada AVO-luokan liikkeet hyvälle mallille. Nouto ja kaukot sujuukin jo ihan kivasti.

Lauantaina Remu osallistui Tampereella ryhmänäyttelyyn. Tuomarina oli Eeva Anttinen. Jätkä esiintyi nyt ekaa kertaa valioluokassa. Tuloksena oli ERI2, PU2. Arvostelu oli seuraavanlainen:

Maskuliininen, sopusuhtainen kokonaisuus, jossa oikealinjainen ja -ilmeinen, kuiva uroksen pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Täyteläinen oikean muotoinen rintakehä. Hyvät kulmaukset ja käpälät. Rullaa hieman runkoa liikkeessä. Normaalit hieman lyhytaskeliset liikkeet. Oikeanlaatuinen kiiltävä suora, sopivasti hapsukas karvapeite. Hieman suuret korvat.

Olisi mukava joskus saada se ROP- tai VSP-ruusukekin, mutta tällä kertaa olin tuosta sijoituksesta iloinen, sillä päivän ohjelmassa oli vielä tätini synttärit ja serkkuni ammattiin valmistumisjuhlat. Josko vaikka ensi sunnuntain Mäntän näyttelyssä..

1 kommentti: