maanantai 23. toukokuuta 2011

Kauniit ja rohkeat

Remun kanssa matkailtiin eilen Helsinkiin. Yksi koira-aiheinen ohjelma per päivähän ei mitenkään riitä, joten ensin suunnattiin Helsingin jäähalliin näyttelemään kauniita ja sen jälkeen Oittaalle rohkeita ;-) Reemu tosin ei saanut osallistua jälkimmäiseen kuin seuralaisen ominaisuudessa, ja ensimmäinenkin taisi olla vähän kyseenalaista. No, ei tulos nyt huono ollut: ERI1 SA. Unkarilainen tuomari piti Remun päätä erittäin kauniina ja kulmauksia erittäin hyvinä, mutta muuten jätkä oli kaikin puolin liian suuri hänen makuunsa. Eli samaa settiä kuin yleensäkin. Remuun olin kyllä tyytyväinen, sillä jätkä viitsi esiintyä ihan mallikkaasti. Ensi vuonna taas uudestaan cacib-jahtiin ;-)

Näyttelyn jälkeen tehtiin Remun kanssa lyhyt shoppailukierros, ja löydettiin kivanoloisia treenileluja, vinkuva pallo ja vihdoista viimein, fanfaareja tähän, meillä on nyt metallinoutokapula. Eihän sen hankkiminen vienyt kuin jotain neljä vuotta ;-D

Seuraavana vuorossa oli suunnistus Oittaalle MH-luonnekuvausta seuraamaan. Helsingissä on aina jännä ajella, varsinkin pakulla ja epämääräisten, käsinkirjoitettujen ohjeiden mukaan.. Löydettiin kuitenkin ongelmitta Oittaalle, jossa ritari pääsi ensin nauttimaan yhteisestä kävely- ja uintiretkestä Bodom-järven rannalla rakkaan rinsessan ja rouvan ylhäisessä seurassa. Ihan sen puolituntisen takia kannatti selvästi ajella noin neljä ja puoli sataa kilometriä ;-) Rinsessa Kukalla oli seuraavaksi ohjelmassa räminää, aaveita ja ampumista, joista neiti selvisi varsin viihdyttävästi. Hän kun ottaa lintukoirana olemisen hyvin vakavasti ja antaumuksella.

Kiva reissu kaikin puolin, vaikka illalla väsyttikin melkoisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti