perjantai 6. toukokuuta 2011

Teiskolainen Hanskanoutaja vauhdissa

Remu on talven aikana keksinyt hyvän keinon ansaita lisää aamupalaa. Jätkä hakee eteisen pipo- ja hanskakorista pipon tai hanskan ja tulee sen kanssa pöydän viereen istua tillittämään. Ja kun ojentaa käden, niin jätkis hyvin pontevasti työntää kyseisen pipon tai hanskan siihen. Tästä hienosta noutotempusta pitää tietenkin saada palkka eli pala voileivästä ja mielellään tietysti sellaisesta, missä on juustoa. Tänään oli aika huippupäivä: kaksi pipoa ja kolme hanskaa (ja loput pipo/hanskakorista leviteltynä eteisen lattialle..). Ja tämähän ei tietenkään ole pöydästä kerjäämistä, koska jätkä kerran tekee töitä leivän murujensa eteen ;-) Mistähän se on tälläisenkin tempun keksinyt?!

Reemu tuntuu muutenkin taas aktivoituneen merkillisten tempausten saralla. Yhtenä yönä jätkä meinasi unohtua ulos. Jarkko meni päästämään Sania ulos, ja jossain välissä Remukin oli ulos livahtanut. Itsekin olin herännyt, kun Sani pyysi ulos ja huomasin, kun Remukin lähti (vaikea olla huomaamatta, kun toinen makaa yleensä jaloissa kiinni..) . No, Jarkko ja Sani tulivat takaisin, mutta vaikka vähän odottelin, niin ei Remu. Juu, siellä se tallusteli ulkona. Vielä kaikessa rauhassa, mutta kauankohan olisi mennyt ennen kuin jätkä olisi alkanut ihmetellä, että mikäs juttu tää on :-D

Tavaroiden varastelukin on alkanut muutaman vuoden tauon jälkeen. Yleensä se on sinänsä harmitonta, koska jätkä ei mitään riko. Paitsi yhtenä iltana katselin, että se järsii jotain vaaleaa pitkulan muotoista esinettä ja ajattelin tietysti, että kiva kun puruluu taas pitkän tauon jälkeen maistuu. Juu, ei muuten ollutkaan puruluu vaan tunnarikapula. Jossain kohtaa jätkällä on nyt mennyt piuhat sekaisin tuon liikkeen kohdalla.. Ja tuo tunnarikapula oli muuten hienosti löydetty eteisen suht korkealta pöydältä. Samaiselta pöydältä on jo aikaisemmin viety mm. pari palkkauslelua ja tokon merkkikartio eli jonkinlaista kiinnostusta jätkällä tokoon on. Tai ainakin tokotavaroihin ;-D Samoin kuin tyhjiin maitopurkkeihin, jotka tätä ennen ovat saaneet ihan rauhassa odottaa roskiin viemistä eteisen nurkassa.

Lapsi on terve, kun se leikkii ja sairas, kun se ei osaa lopettaa. No, walesin kohdalla kyllä jälkimmäinen osa lauseesta ei pidä paikkaansa, vaan kyllä sitä saa olla huolissaan, jos toiminta joskus loppuu. Noutamisen ja "noutamisen" lisäksi leikkiminen on viime aikoina sisältänyt paljon kaivamista. Onhan se kiva, että on synttärilahjalle valmiiksi kuoppa kaivettuna ;-) ja toinen, ja kolmas, ja neljäs.. Kohta laitan johonkin ilmoituksen, että vaihdetaan koira multakuormaan ja nurmikonsiemeniin.. Ei vaiskaan, oikeesti olen ihan superonnellinen siitä, että Remu tuntuu nyt olevan täysin oma itsensä :-)

Tässä nyt siis muutamia esimerkkejä siitä, että walesi on hauska koira :-D Huomenna tokokokeeseen katsomaan, kuinka hauska ohjaajan ja kuinka hauska yleisön mielestä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti