lauantai 24. syyskuuta 2011

3, 2, 1.

Siinä Remun tämän vuoden tokokokeiden palkintosaldo. Tänään sprinkkumestaruuksissa jätkän laskukyky toimi paremmin kuin edellisessä kokeessa, jossa ykkösestä jäätiin puolitoista pistettä. Nyt ylitettiin ykkösen raja kahdella pisteellä, ylimääräistähän ei tehdä :D Tuloksena siis ALO1 162 p., sij. 3/10. Tuomarina oli Harri Laisi.

Pisteet:

Luoksepäästävyys 10

Paikalla makaaminen 10 - loistosuoritus jätkältä, joka pysyi paikallaan vaikka kaverit kaikkosivat vierestä. Ohjaajalle kyllä ehti tuskanhiki nousta ;)

Seuraaminen kytkettynä 8 - perus-Reemua eli tiivimpää pitäisi olla

Seuraaminen taluttimetta 8 - perus-Reemua tämäkin. Joku olisi voinut muuten muistuttaa mua, että hitaammin on paremmin.. Mistä se kiire muka taas tuli?!

Maahanmeno seur. yht. 9 - nousi istumaan vasta toisella käskyllä, muuten siis hieno

Luoksetulo 9 - tulen kun ehdin, kun et kerran tempaisekaan lelua esiin.. tuomari kommentoi, että olisi voinut tulla lähtövauhdilla loppuun asti. Niimpä..

Seisominen seur. yht. 10 - kerrankin onnistui kokeessa :)

Estehyppy 0 - hyppy piti ensin haistella ja sitten kurkata taakse, sen jälkeen sen pystyi oikein mallikelpoisesti hyppäämään ja seisomaan sen takana.

Kokonaisvaikutus 9

Virtaa, virtaa, virtaa. Sitä pitäisi saada koiraan lisää tokokentällä. Oli meinaan pikkasen erilainen koira käsissä keskiviikkona, kun jätkis pääsi tuuraamaan Roopea agilitytreeneihin.. Ja on tuo ollut tokotreeneissäkin viime aikoina reippaampi kuin tänään kokeessa.

Mutta nyt siis AVOon seuraavaksi. Tämän päivän kokeen paikallamakuut kun taas muistuttivat, miksi alokasluokasta on parempi siirtyä heti eteenpäin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti