perjantai 2. syyskuuta 2011

Treeniä, treeniä, treeniä

Tokotreeniä nimittäin. Tällä viikolla jo kahdesti ohjatuissa treeneissä, kentällä omatoimisesti kerran ja kotipihassa kaksi kertaa. Ja on vasta perjantaina, eikä tänään edes olla vielä treenattu :-D Reemuskin alkaa pikku hiljaa innostua, ja Tiphän nyt on aina ja kaikesta innoissaan, jos siihen kaikkeen vain jotenkin liittyy ruoka ja/tai lelut.

Remu on valmistautunut syyskuun kahteen kokeeseen. Saapa nähdä kuinka käy.. Kyllä se nimittäin kotona osaa ;-) Ja omalla kentällä myös, mutta mutta.. Jos joku tuottaa ongelmia niin motivaatio, vaikka se on kohentunutkin. Liikkeistä kysymysmerkkejä ovat seuraaminen ja hyppy. Myös luoksetulo on takunnut tällä viikolla. Vauhtiluoksetulojen harjoittelu on tuottanut sikäli tulosta, että vauhtia on, mutta nyt ei aina tullakaan ihan loppuun asti perusasentoon.. Siihen siis vielä muistutusta, samoin liikkeestä seisomiseen ja seuraamisen liikkeelle lähtöihin. Paikallamakuissa jätkä on viime aikoina ollut aivan pro (kop, kop..), vaikka häiriötä on ollut välillä runsaastikin.

Tipsteri on harjoitellut mm. paikallaoloa, seuraamisen alkeita eli perusasentoa ja kontaktin pitämistä. Hienosti onnistuu myös häiriön alla :-) Samoin kaket istu-maahan alkaa olla hienosti hallussa. Seuraavaksi pitäisikin alkaa seisomisen harjoittelu. Agiliitoa ei ole (vieläkään) juuri treenattu, vaikka pikkukoira on jo ylittänyt maksikoiran rajan, vaan on keskitytty harjoittelemaan arkitottelevaisuuden ja tokon perusteita. On pikkujätkä sentään putken ja pussin mennyt pari kertaa ja osaa kiertää puun lähetettäessä. Ja kerran taidettiin treenata yhdellä hypyttömällä hypyllä. Kiirehdimme hitaasti, ainakin pikkukaveri osaa jo istua lähdössä hypyn takana paikallaan. Siitähän se lähtee ;-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti