sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Pikkuista vaille tokokoira

Suunta on nouseva eli kevään kolmosen jälkeen Reemus tokoili tänään kakkosen. Eikä ollut paljosta kiinni, että olisi tullut ykkönen, sillä pisteitä kertyi 158,5 eli vaivaiset puolitoista pistettä jäätiin ykkösestä. Meille tuntuvat nämä pikkuista vaille tulokset olevan tyypillisiä: keväälläkin se kolmonen oli pistettä vaille kakkonen ja yksi vähän vajaa ykkönenhän Remulla on jo ennestään..

Hienolla fiiliksellä jätkä veti koko kokeen läpi, joten tyytyväinen täytyy olla. Ohjaaja vaan olisi voinut varmistella ja näyttää liikkeestä seisomisessa käsimerkin, mutku.. Se on treeneissä kyllä toiminut viime aikoina ilmankin. Tuomarina oli Salme Mujunen, koe oli Takut ry:n järjestämä ja sijoitus oli 5/10.

Alla vielä pisteet. Kommentteja en halunnut liikekohtaisesti, kun kerran sai valita, että tehdäänkö putkeen vai höpötetäänkö välissä. Lopussa tuomari totesi jotenkin näin, että seuraamisen liikkeelle lähtöjä pitäisi treenata ja että koira tekee iloisesti ja motivoituneesti töitä.

Luoksepäästävyys 10 - istui sivulla koko ajan, siis ihan aikuisten oikeesti istui paikallaan :D

Paikalla makaaminen 10 - hienon hieno :)

Seuraaminen kytkettynä 8 - sellaista perus-Remua

Seuraaminen taluttimetta 8 - mun mielestä parempaa kuin hihnassa, mutta edelleen aika perus eli saisi olla tiivimpää

Maahanmeno seur. yhteydessä 10 - Remun bravuuri :)

Luoksetulo 8,5 - huono Remuksi. Tuli hitaasti ja haistellen (luoksetulo oli juuri paikkamakuun kohdalla, liekö sitten ollut hyviä hajuja). Harmin harmi, koska tämän Reemus osaa ja tästä olisi helposti saanut ne puolitoista puuttuvaa pistettä..

Seisominen seur. yhteydessä 0 - meni maahan

Estehyppy 8 - kolautti vähän estettä ja otti pari askelta seisomisessa, mutta mun mielestä aikas hyvä - varsinkin treenimäärään nähden ;)

Kokonaisvaikutus 9

Kolmisen viikkoa treeniaikaa seuraavaan kokeeseen :)

2 kommenttia:

  1. Ens kerralla sit pikkuista vaille täydet pisteet!? ;-) Onnea tuloksesta!

    VastaaPoista
  2. Hyvät pisteet, Remu vaan vissiin ajatteli näyttää pariinkin otteeseen miten hienosti osaa mennä maahan. :D Sehän teki vaan vähän ylimääräistä, ei siitä pitäisi sakottaa! Muuten kyllä hieno rivistö.

    VastaaPoista