lauantai 7. syyskuuta 2013

Neljäs EVL1

Tip jatkoi pätevää tokoilua torstaina Tamskin järjestämässä kokeessa saamalla neljännen EVL1 tuloksensa pisteillä 271. Taso oli kova ja tällä tuloksella me oltiin vasta 4/5. Tuomarina toimi Hannele Pörsti.

Paikallaistuminen 9,5 - oli taas liikuttanut etutassujaan
Paikallamakuu 10

Ohjattu nouto 9,5 - merkki hyvä paitsi liukastui vähän, kapulalle ei kovin nätisti, koska liukastui jarrutuksessa.
Zeta 10 - jee, jee!! kaikki asennot onnistui ja seuraaminen oli hyvää :)
Kaukot 8,5 - liikkui Tipiksi paljon, n. 20 cm
Tunnari 0 - ei edes haistellut, nappasi vain ekan suuhun

Seuraaminen 8 - perus-Tipiä, pisteet lähti tod.näk. tiiviydestä
Luoksetulo 9 - vähän hidas vaikka laukalla kuitenkin, maahan-käskyn annoin vähän liian ajoissa, mutta näytti, että kohta se pysähtyy kokonaan..
Ruutu 10 - merkillä törkeästi jo menossa ruudun suuntaan, hyvä kun jäi ympyrän sisään.. jarrut ei ihan toiminut sivulletulossa, vaan meni vähän ohi. näistä ei kuitenkaan rokotettu pisteitä.
Metallinouto 10

EVL1 271 pistettä

Erikoisvoittaja on kyllä selkeästi Tipille sopivin luokka :D Viisi ekaa koetta kuukauden sisään, joista ekasta EVL2 ja lopuista neljästä EVL1. Ja tavoite oli saada näistä viidestä yksi ykkönen! Tosin täytyy myöntää, että tämä tavoite kyllä hiukan muuttui jo ekan ykkösen jälkeen ja vielä enemmän toisen.. Menihän meillä treenit hyvin koko kesän (ei koske tunnaria..) ja tiesin, että Tipille ei ole ongelma tehdä montaa pitkää liikettä peräkkäin, koska pikku jätkä palkkautuu niin hyvin jo pelkästä tekemisen jatkumisesta ja kehuista.

Nyt tokokokeet jää hetkeksi tauolle, vaikka treenaamista ei toki lopeteta. Huomenna mennään agilitykisoihin, samoin ensi lauantaina. Ja katsotaan josko vaikka saisin Tipsterille BH-kokeeseen paikan loppukuulle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti