maanantai 19. lokakuuta 2009

Maalaiset suuressa kaupungissa

Remu-Eemelin kanssa kävimme ihan Helsingissä asti kylässä viikonloppuna. Remu moikkasi matkan varrella kahta siskoa, mummoa ja ihanaa Kukkasta. Minä tuuletin muuten vain tiivisti remontin ja gradun ympärillä pyörinyttä päätäni ;-) Ja tulihan siinä samalla vähän suunniteltua ensi kesän leirikuvioitakin. Ja todettua varmaankin noin sataan kertaan, kuinka monessa asiassa poika on tullut isäänsä. Kiitokset Niinalle kestityksestä, majoituksesta ja taas kerran myös trimmauksesta! Joista jälkimmäisestä Remu itse ei tosin välttämättä kiittelisi ;-)

Jätkän kanssa oli taas mukava matkustaa ja vierailla, kun käytöstavat ovat Remu-Eemelillä (pääosin) hanskassa. Jos nyt ei oteta lukuun "pientä" riehaantumista Kukan kanssa.. Johon Remu oli kyllä täysin itse syypää, ei voi edes vierittää syytä pennun niskoille :-D Matkalla poikettiin myös Ikeaan (tai siis minä poikkesin) ja se ryysis oli kyllä hieman liikaa mun hermoille. Ja treenaamassakin käytiin. Vieraat esteet ja vieras kenttä eivät haitanneet, mutta useamman tunnin autossa olo näkyi kyllä melkoisena riekkumisena noin muuten. Oli kuitenkin kiva nähdä Saria ja Ticoa pitkästä aikaa :-)

1 kommentti:

  1. "Teillä kaikilla oli nii-in mukavaa, oi jospa oisin saanut olla mukana" :) Harmi ettei päästy... tosin veljekset isoine egoineen olisivat varmaan vaan pörränneet toisilleen...

    VastaaPoista