perjantai 16. lokakuuta 2009

Remu-Eemeli kasvaa aikuiseksi, onnea kolmevuotiaalle!



Remu viettää huomenna 3-vuotissynttäreitään! Joten jätkä on siis tullut kokolailla miehen ikään,  ei kai sitä enää voi jatkossa mamman pikka pennuksi kutsua ;-) Ja alkaapa tuo nyt muutenkin pikku hiljaa ihan aikuista koiraa muistuttaa käyttäytymisensäkin puolesta. Ainakin suurimman osan ajasta. Ainakin silloin kun se ei hypi ikkunasta ulos, hauku ohi kulkevia autoja, halua välttämättä leikkiä heti ja kenen kanssa vaan, riehu vinkulelujen kanssa kuin pahinkin terrieri, säntäile metsässä tai talon ympäri hullun kiilto silmissä, revi Sania korvasta, tervehdi ihania rakkaita ihmisiä hyppäämällä suoraan mahaa vasten, levitä juuri haravoituja lehtikasoja, koska niiden läpi on vaan niin hieno sännätä, luule olevansa pieni sylikoira, vingu ja itke mun perään, nappaile sitä sun tätä suuhunsa matkan varrella, heittele sohvalta kaikkia tyynyjä alas jne jne..  Mutta on se vaan silti aivan kerrassaan hieno ja taitava poika :-D Kiitos vielä kerran Tiinalle loistavasta valinnasta. Jos aina saiskin näin onnistuneesti, sitä mitä tilaa..



Pikku-Remu lelun kanssa joulukuuussa 2006 ja Iso-Remu lelun kanssa elokuussa 2009

Huomenna ei vastaanottoa kotona, päivänsankari juhlii matkoilla. Ehkäpä sitten on tarjolla kakkua - maksalaatikolla tai ilman, ihan jokaisen oman valinnan mukaan -  kun keittiö joskus valmistuu ja remonttipölyt on saatu siivottua.. Suuret onnittelut myös muille Jangas D-pentueen rämäpäille Raisalle, Ticolle, Mantelille, Nupulle, Tarmolle ja Paavolle! Ja Remun iskälle Veikalle, joka täytti pyöreät kymmenen vuotta lokakuun alussa!





Remu agiliitää ja -kiitää (kuvat Outi & Matti Siirtola) 


Remu 2,5 v. PU4 Karkun erikoisnäyttelyssä 2009  (kuva Tiina Janka)

3 kommenttia:

  1. Paaaaljon onneaa vaan Remu !

    Toivottaa: Pänni, Hilkka & Hihnanjatke :)

    VastaaPoista
  2. Onnea Remulle toivottaa velipoika Tarmo (+sinttu&"manageri") ;) Nauroin taas kippurassa tuolle "muuten ihan aikuinen mutta..." -listalle. Kuulostaa kovin tutulta ;) Mutta niinkuin sanoi, niin sitä saatiin mitä tilattiin. Ja hyvä niin, koske on ne todellakin aivan älyttömän taitavia :)

    VastaaPoista
  3. Onnea tätäkin kautta Remulle synttäreiden kunniaksi. Tuo aikuinen mutta... kuulostaa aika tutulle täälläkin. Ei ne koskaan aikuisiksi kasva, tähän tulokseen olen tullut :D

    VastaaPoista