perjantai 27. marraskuuta 2009

Tämän viikon treeneistä

Maanantaina olimme Jonnan vetämissä ryhmätreeneissä. Ei niistä sen enempää tällä kertaa kuin, että koiralla riitti kierroksia enemmän kuin laki sallii ja yhdistettynä mun väsyneeseen olotilaan: ei hyvä. Raaka pudotus normaalitilanteeseen siis sunnuntain hyvän fiiliksen jälkeen..

Eilen käytiin itseksemme hallilla ottamassa tekniikkajuttuja yksittäisillä esteillä back to basics-tyyliin. Ensin A:n kontaktia 10 toistoa + puomin kontaktia 2 toistoa + kepit muutaman kerran varioiden sisäänmenokulmaa ja mun liikkumista. Sitten Remulle tauko, jonka aikana Romeo sai virkistyä tekemällä kepit, pari putkea ja tasapaino/lihaskuntoharjoituksia. Tauon jälkeen puomin kontaktia 10 toistoa + A vielä 2 kertaa. Sitten uusi tauko, jonka aikana puolestaan Sani sai näyttää, kuinka neidin taidot ovat parissa vuodessa ruostuneet ;-) Lopuksi vielä Remun kanssa hyppytekniikkatreeniä ensin perusharjoitusta pari kertaa ja lopuksi kaksi kertaa korkeushyppyharjoitus.

Hyppytekniikkatreeni meni hyvin. Kepeillä ei ongelmia ole ollutkaan, joten se oli lähinnä opitun vahvistamista. Kontakteille pysähtymiset nyt uus-vanhan menetelmän avulla erittäin hyvät ja mun liikkumisesta lähes riippumattomat. Ilmeisesti jätkä onnistui kerrasta yhdistämään juoksukontakteilla käytetyn namilätkän ja viime aikoina tehdyt pysähtymisharjoitukset, joissa olen ohjannut pysähtymään. Nyt vain pitäisi saada paljon toistoa. Ainoa hankaluus on se, että hallille on ajomatkaa melkein tunti ja muutakin pitäisi ehtiä tehdä kuin treenata..Marraskuinen vesi on ihanan virkistävää ainakin Remun mielestä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti