perjantai 29. lokakuuta 2010

Mattotalkoita ja lepäilyä

Remu siis lepää ja minä olin eilen takutien uuden talvitreenipaikan matto-, imurointi- ja lattiankorjaustalkoissa. Muilla seuroilla kun on agilityohjaajien juoksu- yms. treenejä, niin meillä harjoitellaan lihaskuntoa 400 kiloisilla matoilla ;-) Talvitreenien pitäisi alkaa ensi viikolla niiden osalta, jotka treenaavat.. Meillä treenaamattomuus koskee tosin vain Remua, sillä mulla on suunnitelmissa agilitata erinäisten lainakoirien kanssa talven ajan. Ensimmäisenä vuoroon pääsee vanha tuttu japaninpystykorva Roope (C.I.B FIN MVA LV MVA LT MVA BERLV-08 LTV-07 Donorei Diletto), jonka kanssa treenasin ja kisasin kolmisen vuotta sitten. Kiitos Hennalle jo etukäteen! Katsotaan, kauanko Roopen kanssa jatketaan vai vaihtuuko koira jossain vaiheessa punavalkoiseen :-)

Kauheasti ei nyt ole muuta kerrottavaa, kun juuri mitään ei tapahdu. Remu tosin keksi yksi ilta, että pannuhuoneessahan oli tokotreenitavaralaatikko, mitä järjestelin päivällä, ja kipaisi yks kaks hakemaan noutokapulan. Sen kanssa oli sitten kiva kirmata pitkin olohuonetta. Ja tänään piti yrittää rynnätä pihan ohi ajavan auton perään, vaikka oli hihnassa. Ja sohvalle olis edelleen _pakko_ päästä ja hiiriä jahdata ulkona. Ja rauhallisia temppuja kuten käden kosketusta harjoiteltaessa pitää tarjota myös kaikki asennot istu-maahan-seiso-maahan-seiso jne. :-D Että kai se tästä, valoa tunnelin päässä ja sillain. Ehkä ja toivottavasti. Jos ei nyt onnistu telomaan itseään..

1 kommentti:

  1. Ole hyvä vaan! Kiva, että Roope pääsee liikumaan enemmän. Toivottavasti pojan kunto kestää rääkin! Ja toivottavasti me ehkä näkisimme teitä yhdessä kisakentillä ;)

    -Henna

    VastaaPoista