lauantai 25. huhtikuuta 2009

Juhlat sen kun jatkuvat, REMUSTA FI MVA!

Eli tulihan se sieltä se viimeinen SERT, ja juuri siitä näyttelystä, josta mulla ei ollut mitään odotuksia. Edellisenä päivänä jopa mietin, että minkähän ihmeen takia ilmotin jätkän isoon sisänäyttelyyn. Kannatti kuitenkin lähteä: Lahden KV-näyttelyssä tänään oli tuomarina Australiasta asti tullut Roberta Veale, joka arvioi Remun seuraavasti:

2,5 years old male. Correct size. Correct male head. Eyes could be darker, ears correct. Sufficient angulation front. Good bone. Correct topline and tailset. Well angulated ? . Coat and colour correct. Could move with more reach and drive.

Tuloksena oli upeasti ERI2, PU2, vara-CACIB, SERT -> FI MVA.

Isot onnittelut kuuluvat myös Remun kasvattajalle Tiinalle ja luottotrimmaajalle Niinalle! Juhlitaan sitten myöhemmin kesäkuussa :-)

Ja mitä sitten jäi parannettavaa ;-) No, laatuarvostelussa jätkä liikkui todella tahmeasti ja asenne oli selvästi EVVK, et sitten yhtään typerämpää tekemistä keksinyt tälle päivälle, häh? PU-kehässä oli jo toinen ääni kellossa. Eli jos se CACIB halutaan Suomesta, niin liikkumiseen ja esiintymiseen pitää panostaa. Harmi, ettei koiran liikkeitä voi esittää vapaana ulkona. Tuomarihan voisi lähteä kaikkien kanssa vuorotellen vähän lenkille ;-) Tai meille kävisi myös esiintyminen agilitykentällä, silloin löytyisi triplasti draivia liikkeistä :-D Mutta näin, näyttelyt jatkuvat nyt siis CACIBin metsästyksen merkeissä ja olishan se yksi ROP-ruusukekin saatava..

Huomenna onkin sitten edessä suuri urakka, täytyy yrittää saada jätkästä hyvä seisotuskuva tai ainakin jonkinlainen, minkä kehtaa laittaa esille. Tarkoituksena on lähteä ulkoilemaan maaseudulle päin, joten sieltä löytynee hyvä tausta (täytyy vain muistaa ottaa kuvat ennen kuin päästää koiran kurapellolle..). Rompulle ja Sanillekin on siis siten luvassa vähän mielekkäämpää tekemistä kuin autossa istuminen..

4 kommenttia:

 1. No tulihan se sieltä! Isot onnittelut :)

  VastaaPoista
 2. Juu, ja nyt jälkeen päin ajateltuna eihän siinä nyt edes niin kovin kauaa mennyt, puoli vuotta sittenhän nämä vasta kaksi vuotta täyttivät. Ja talvella oli kuitenkin useamman kuukauden taukokin näytelmistä. Se vain oli niin lähellä monta kertaa ;-)

  VastaaPoista
 3. Suuren suuret onnittelut teille Remun valioitumista! :D

  VastaaPoista
 4. Onnittelut vielä kerran kasvattajatätiltäkin, Remu on se ihan eka valiokasvatti. Valiojuhlia odotellessa :)

  VastaaPoista