maanantai 13. huhtikuuta 2009

Remulle seitsemäs VARA-SERT

Lyhyesti tähän Remun tämänpäiväinen näytelmätulos ja -arvostelu. Pääsiäisviikonlopun muut kuulumiset kuvineen seuraavat lähipäivinä. Luvassa muun muassa kuplien tekoa, avantouintia ja luiden piilotusta..

Eli tänään Ruovedellä tuomarina Jukka Kuusisto, waleseita 12 kpl (8u, 4n). Remu esiintyi käyttöluokassa kuten yleensäkin ja tulos oli ERI1, PU4 ja VARA-SERT. Kyllä, vara-serti. Näitähän Remusella on nyt jo seitsemän. Saavutus kai sekin.. Arvostelu oli seuraavanlainen:

Mittasuhteiltaan ja luustoltaan sopiva uros. Hieman pyöreä kallo-osa, vaaleat silmät. Vahva selkä. Riittävästi runkoa. Löysät kyynärpäät. Sopivasti kulmautuneet oikea-asentoiset takaraajat. Liikkuu hyvin takaa, löysästi edestä. Miellyttävä luonne.

Tänään siis liikkeet hyvät takaa, muttei edestä, kun taas viimeksi oli takana parannettavaa. Ainakin Remu yleensä ottaen liikkuu ja esiintyi paremmalla tempolla kuin sisänäyttelyissä. Vähän jäi silti edelleen parannettavaa.

1 kommentti:

  1. Onnea hienosta arvostelusta - kyllä se oikea SERT:kin sieltä vielä tulee varmasti!

    Kuvia odotellaan, erityisesti jännittää tuo avantouintiosuus ;) Hivenen muuten hymyilytti edellisessä postauksessa tuo kadonneen tipun arvoitus. Tipu-parka, ajatella mitä sen päässä on liikkunut kun (mitä todennäköisemmin) pisamanaamainen iso kuono on sitä lähestynyt kita ammollaan... :D

    VastaaPoista